

# 2022 CONFERENCE

#### NOVEMBER 23-24, 2022 | HALIFAX, NOVA SCOTIA

## **CONFERENCE AGENDA**

### Wednesday, November 23, 2022

DAY 1		
8:00-9:00am	Registration and Hot Breakfast	
9:00-9:15am	Opening Prayer	Elder
(15 min)	Welcome by Chair, Board Introductions, Review of Agenda	Debbie Christmas
9:15-10:00am	Asset Management	Matt Delorme
(45 min)		AIM Network
		Ex. Director
10:00am-10:45am (45 min)	CBU How Cohorts can be set up in the Communities	Mary Beth Doucette CBU
10:45am-11:00am	Nutrition Break	
11:00am-12:00pm	СМНС	Keith Kelly
(1 Hour)		
12:00-1:00pm	Lunch	
1:00-1:30pm	Ulnooweg Development	Michelle Richard
(30 min)	Community Financial Review	Ulnooweg

















DAY 1		
1:30-2:00pm (30 min)	AFOA Canada Update	Terry Goodtrack, AFOA Canada
2:00-2:45pm (45 min)	Considerations for Managing Remote Workers	Detry Carragher
2:45-3:00pm (15 min)	Nutrition Break	
3:00-4:00pm (1 hour)	AFOA Atlantic AGM	AFOA Members

















## Thursday, November 24, 2022

DAY 2		
8:00am-9:00am	Registration and Hot Breakfast	
9:00am-9:15am (15 min)	Welcome, Recap Day 1, AGM Summary	Debbie Christmas
9:15am-10:00am (45 min)	Psychological Health and Safety in the Workplace	Detry Carragher
10:00am-10:30am (30 min)	ISC	Paula Chabassol A/Manager, Transfer Payment Management Services
10:30-10:45am	Nutrition Break	
10:45am-11:45am (1 hour)	Audit Preparation	Sarah Doyle Sr. Op. Officer Abeqweit FN
11:45am-12:00pm	Conference Wrap Up, Closing Remarks by Chair	Debbie Christmas















